مواد لازم:
آرد=350گرم
پودرخمیرمایه=1قاشق سوپ خوری
شیر= 2/1 لیوان
تخم مرغ=2 عدد
کره نرم 50گرم
شکر=3/1 پیمانه
نمک=نوک قاشق چای خوری
مواد داخل نان:
کره=50 گرم
بیسکویت پودر شده=100گرم
مغز گردو=200گرم
شکر=80گرم
زرده تخم مرغ=1عدد
آب پرتقال=2قاشق
دارچین و رنده پوست پرتقال و کشمش
طرز تهیه:
شیر را ولرم کرده و خمیر مایه را با 1قاشق شکر به آن اضافه کرده و میگذاریم تا عمل آید.تخم مرغها را در ظرف ریخته و هم میزنیم سپس کره نرم شده و شیر عمل آمده وباقیمانده شکر را به آن اظافه کرده و هم می زنیم. آرد را کم کم اظافه می کنیم و با دست خمیر را ورز می دهیم (خمیر نباید به دست بچسبد)ومی گذاریم1ساعت در جای گرم استراحت کند.
بعد از استراحت نصف خمیر را با وردنه باز کرده و در ظرف مورد نظر پهن می کنیم سپس مواد داخل نان را با هم مخلوط کرده و روی خمیر پهن شده می ریزیم وخمیر باقی مانده را به صورت گیس باف روی مواد قرار می دهیم.
روی خمیر را مخلوط زرده و شیر میمالیم و در فر 180درجه سانتیگراد میگذاریم تا وقتیکه رویش طلایی شود.
نان گردویی
مئی 27, 2008 بذریعہ سر آشپز
جواب دیں