مواد لازم:
تخم مرغ=6 عدد
آرد سفید=6 قاشق سوپخوری(150 گرم)
شکر=6 قاشق سوپخوری(150 گرم)
پودر کاکائو=2 قاشق سوپخوری
پکینگ پادر=دو قاشق مرباخوری
کرم پاتیسیر یا مارمالاد زردآلو=5/1 لیوان
شکلات مایع=150 تا 200 گرم
کرم رویال=2/1 پیمانه
طرز تهیه:
قالب گرد متناسب با مایه را چرب کرده زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا می کنیم.زرده را با شکر می زنیم تا کاملا سفید و سفت شود.کاکائو را با زرده مخلوط کرده باز هم کمی می زنیم بعد پکینگ پادر را اضافه می کنیم و سفیده را جداگانه آنقدر می زنیم تا سفت شود بطوریکه از تخم مرغ زنی نریزد،بعد زرده و سفیده را مخلوط کرده آرد را می ریزیم و بهم می زنیم تا تمام مواد مخلوط شوند.مایه را در قالب می ریزیم و قالب را روی اولین پنجره فری که قبلا گرم کرده ایم به طرف پایین می گذاریم و حرارت را 350 درجه فارنهایت می کنیم و یکساعت می گذاریم کیک در فر بماند تا کاملا پخته شود،بعد قالب را از فر بیرون می آوریم و می گذاریم سرد شود با کارد کیک را از قالب جدا می نماییم و خارج می کنیم و کیک را از ارتفاع به شکل دو تا سه دایره می بریم و روی هر قطعه را کرم پاتیسیر یا مارمالاد زردآلو می مالیم و قطعات کیک را روی هم قرار می دهیم و شکلات مایع را با کارد یا قاشق روی کیک می کشیم تا تمام سطح کیک را بپوشاند و با لبه کارد روی آن را صاف می کنیم و با کرم رویال خطوط افقی منظم رسم می کنیم و خطوط دیگری که خطوط اول را قطع کند با کارد روی آن می کشیم.
این کیک بسیار لذیذ خوهد شد!نوش جانتان
کیک مکزیکی
مئی 29, 2008 بذریعہ سر آشپز
جواب دیں