برنج کاسه ای آذری
مواد لازم:
آب 3 پیمانه
پسته شامی 2 ق.غ
روغن برای سرخ کردن مقداری
نمک فلفل و ادویه به میزان لازم
زعفران 1 ق.س
برنج 3 پیمانه
ذرت 1 پیمانه
نخود فرنگی 1 پیمانه
گوشت چرخ کرده یا گوشت مرغ 250 گرم
زرشک 2 ق.غ
طرز تهیه: پیاز را خرد می کنیم و با 2 قاشق روغن سرخ می کنیم. سپس هویج خرد شده را در روغن کمی تفت می دهیم. سپس پسته شامی و زرشک و نمک و فلفل و زردچوبه یا زعفران را اضافه می کنیم. بعد برنج را در این مواد کمی تفت می دهیم. بعد آب را اضافه می کنیم تا مواد پخته شود بعد از اینکه برنج پخته شد در قالب گردی یک ردیف از مخلوط برنچ را می ریزیم. یک ردیف گوشت روی آن قرار می هیم. و دوباره یک لایه برنج روی گوشت می ریزیم. روی برنج را با سیب زمینی رنده شده می پوشانیم و در فر با حرارت 200 درجه به مدت 25 دقیقه قرار می دهیم. تا طلایی شود.
برنج کاسه ای آذری
جولائی 2, 2008 بذریعہ سر آشپز
جواب دیں