تارت میوه و خامه و ژله
مواد لازم:
کره 120 گرم
شکر 100 گرم
آرد 220 گرم
تخم مرغ 2 عدد
شیر یک و نیم قاشق سوپخوری
بگینگ پودر 1 قاشق چایخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
کرم آماده 1 پیمانه
آب 1 پیمانه
شکر یک دوم پیمانه
آگاراگار یک قاشق چایخوری
میوه به دلخواه
خامه زده شده برا ی تزئین
طرز تهیه: ابتدا کره و شکر را مخلوط می کنیم و با همزن می زنیم تا سفید شود زرده تخم مرغ با وانیل را به مخلوط اضافه می کنیم و هم زده و شیر را اضافه می کنیم سفیده را جدا می زنیم تا پف کند بعد آرد و بکینگ پودر را اضافه می کنیم و به مایع قبلی همگی را هم زده در آرد سفیده را اضافه می کنیم قالب تارت را کمی چرب کرده مواد را داخل آن ریخته و در فر 350 درجه فارنهایت به مدت 25 تا 30 دقیقه می گذاریم تا پخته شود بعد از کمی که تارت خنک شد از قالب جدا کرده و روی تارت را از کرم آماده شده می مالیم میوه ها را به دلخواه روی آن می چینیم سپس آگار و شکر و آب را مخلوط کرده روی حرارت می گذاریم تا مواد حل شود بعد از روی حرارت برداشته به دلخواه به آن رنگ یا اسانس اضافه می کنیم سپس روی تارت می ریزیم و با خامه اطراف آن را تزئین می کنیم.
تارت میوه و خامه و ژله
جولائی 2, 2008 بذریعہ سر آشپز
جواب دیں