مواد لازم:
– جوجه درسته وزن 750 تا 100 گرم
– روغن زيتون 2 قاشق غذاخوري
– زعفران 3/1 قاشق چايخوري
– پياز 2 عدد
– نمك و فلفل به مقدار لازم
* طرز تهيه:
1- جوجه را تميز كرده، آن را تكه تكه كنيد. سپس بشوييد.
2- پياز را از رنده درشت رد كرده، و قطعات جوجه را در ميان پياز، روغن زيتون، نمك و فلفل و زعفران حل شده در مقدار كمي آب جوش به مدت 6 تا 8 ساعت بخوابانيد.
3- قطعات جوجه را به سيخ بكشيد. طوريكه رانها و ماهيچه، به يك سيخ و بال و گردن، به سيخ ديگر و قطعات سينه به سيخ سوم باشد. اول سيخهاي ران و بال را روي آتش يكنواخت بگذاريد و كمي آتش را باد بزنيد و سيخها را پشت رو كنيد و روي آن روغن زيتون بدهيد. (حسن دادن روغن در اين است كه گوشت جوجه كباب لطيف مي شود و خشك نمي گردد) كمي كه برشته شد سيخهاي سينه را روي آتش قرار دهيد. (چون گوشت سينه لطيف تر است.) در مدت برشته شدن بايد مدام روغن زيتون يا از هر روغن ديگر روي آن بدهيد. وقتي قطعات جوجه برشته شد، كبابها را در ديس بچينيد و اطراف آن را با گوجه فرنگي كبابي و حلقه هاي پياز و جعفري تزيين كنيد.
جواب دیں