مواد لازم:
– مرغ نصف يك سينه كامل
– تخم مرغ 2 عدد
– سيب زميني 3 عدد متوسط
– نخود سبز پخته 2/1 پيمانه
– پياز 1 عدد متوسط
– هويج 1 عدد متوسط
– خيارشور خرد شده 2/1 پيمانه
– سس مايونز 1 پيمانه
– نمك و فلفل به مقدار لازم
– آبليمو 3 يا 4 قاشق غذاخوري
* طرز تهيه:
1- مرغ را با يك عدد پياز درسته و هويج و نمك و فلفل بگذاريد بپزد تا آب آن به خوردش برود. سپس گوشت مرغ را ريشه كرده و هويج را هم نگيني خرد كنيد.
2- تخم مرغ و سيب زميني را جداگانه بپزيد. سيب زميني ها را از رنده رد كرده به صورت نگيني خرد نماييد. تخم مرغ را هم از رنده رد كنيد.
3- خيارشور را خرد كنيد.
4- در يك ظرف مناسب، هويج، سيب زميني، تخم مرغ، خيارشور و نخودفرنگي را با هم مخلوط كنيد.
5- مقدار كمي از سس مايونز را كنار بگذاريد. باقيمانده آن را با نمك و فلفل و آبليمو هم بزنيد و آن را روي سالاد بريزيد و مواد سالاد را با يكديگر كاملاً مخلوط كنيد. سالاد را در ظرف مناسب قرار دهيد و روي آن را با باقيمانده سس مايونز بپوشانيد و با حلقه هاي خيارشور، هويج فرنگي و نخود سبز تزيين كنيد و آن را براي مدتي در يخچال بگذاريد تا ظاهرش زيباتر شود.
نكته: سالاد الويه را با كالباس هم مي توان تهيه كرد. در اين صورت بجاي مرغ از 5/1 پيمانه كالباس خرد شده استفاده كنيد.
بسیارعالی است
agar sibzamini randeh shavad digar namitavan negini kard…… sorry
fekr konam mikhaste benevise, "ya” be soorate negini khord konid.
عاشقتم فرهاد
khob in bara chand vaade mishe?
بستگی داره به سایز شکمت علی آقای بامزه
پیاز???