مواد لازم:
– گوشت قسمت سردست چرخ كرده 250 گرم
– پياز 1 عدد متوسط
– نمك و فلفل و سماق به مقدار لازم
* طرز تهيه:
1- پياز را از رنده ريز رد كنيد و آب آن را بگيريد.
2- گوشت چرخ كرده را با پياز و نمك و فلفل مخلوط كنيد و خوب مالش دهيد تا گوشت كاملاً چسبندگي پيدا كند.
3- دست مرطوب كرده و از مايه گوشت برداشته و به سيخ بكشيد و با انگشت كمي فشار دهيد تا گوشت به سيخ بچسبد و سطح آن صاف شود.
4- آتش كاملاً گرفته شده در منقل را صاف كنيد و سيخها را روي آتش بچينيد و فوري آتش را باد بزنيد تا گوشت خودش را به سيخ بگيرد و نريزد. ديگر آتش را باد نزنيد، تا مغز كبابها پخته شود.
5- در صورت تمايل 2 يا 3 عدد گوجه فرنگي را بشوييد و آنها را به سيخ بكشيد و روي آتش كبابي بگذاريد.
6- كبابها را در ديس قرار دهيد و روي آنها سماق بپاشيد و اطراف آن را با گوجه فرنگي كبابي و حلقه هاي پياز و جعفري تزيين كنيد.
جواب دیں