آشپزی- نان و پنير و هندوانه يكي از سالمترين و بهترين عصرانهها يا حتي شامهاي تابستاني است كه شما براي تنوع ميتوانيد همين تركيب را به صورت سالاد آماده و با نان يا حتي بدون نان ميل كنيد.
شيريني هندوانه در تركيب با شوري پنير بسيار دلچسب است. در ضمن با اضافه كردن مغز تخمه آفتابگردان و زيتون، در بافت سالاد نيز تنوع ايجاد ميشود. اين سالاد در تركيه بهعنوان يكي از سالاد ميوههاي سنتي مورد استفاده قرار ميگيرد.
مواد لازم براي 4نفر:
– هندوانه؛ نيم كيلوگرم (بدون پوست)
– پنير فتا؛ 130 گرم
– مغز تخمه آفتابگردان؛ يك مشت پر
– زيتون ساده؛ 10 تا 15 عدد
روش تهيه:
1 – تخمههاي هندوانه را خارج كرده و آنها را به قطعات متوسط مثلثشكل خرد كنيد. پنير فتا را نيز به صورت نگيني خرد كنيد. حالا ظرف گودي آماده كرده و هندوانه، پنير فتا، مغز تخمه آفتابگردان و زيتون را در آن بريزيد و با هم مخلوط كنيد.
2 – در ظرف را بگذاريد و مدت نيمساعت در يخچال قرار دهيد سپس با نان ميل كنيد.
نكته: در صورت امكان، ابتدا هسته زيتونها را بيرون آورده و بعد به بقيه مواد اضافه كنيد
salam linke shoma dar site ma darj shod lotfan linke ma ham ba name zir dar peyvandhaye khod sabt konid mamnoon
پرشین بانک
http://www.pbteam.ir
دوست عزيز شما در دكوراسيون لينك شديد.
موفق باشيد.