مواد لازم :
نشاسته ——– 250 گرم
آب ———- 2 ليوان
گلاب ——– يك سوم ليوان
طرز تهيه :
آب و نشاسته را مخلوط كرده و در قابلمه نچسب مي ريزيم ، و آن را روي حرارت اجاق قرار داده و با قاشق چوبي مرتب به هم مي زنيم تا مايه فالوده بجوشد . سپس گلاب را اضافه كرده و آن را به هم مي زنيم تا غليظ و كاملاً كشدار و سفت شود و مانند توپ در وسط قابلمه قرار گيرد ( براي اين كار بايد حداقل 20 دقيقه وقت صرف كنيم ) . سپس در ظرف بزرگي ، آب و يخ فراوان مي ريزيم و آن را نزديك چرخ گوشت قرار مي دهيم ، پنجره چرخ گوشت را به آن وصل كرده و مايه فالوده را در چرخ مي ريزيم . ظرف يخ را طوري قرار مي دهيم كه رشته هاي فالوده داخل آن بريزد . مرتب و به آرامي ، با دست آن را زيرورو مي كنيم . ( بهتر است اين كار با دستكش انجام شود تا دست يخ نكند ) .
پس از اتمام كار مقداري يخ را خرد كرده و كمي گلاب و شربت آبليمو اضافه مي كنيم . در موقع سِرو مي توانيم روي آن كمي شربت آبليمو بريزيم و با يك حلقه ليمو ترش برش زده ، آن را تزئين كنيم .
ضمن عرض سلام و خسته نباشید
می خواستم از زحمتاتتان تشکر کنم که چنین سایت آموزشی را راه اندازی نموده ای واقعا” دستتان درد نکند ازتان ممنون هستیم.
خیلی خوب و روان نوشتید ممنون
با سلام امیدوارم با این فرمول به نتیجه برسیم ،از مطالب مندرج سپاسگزارم
faloodeye krmani ham yad bedid, mer30
با سلام
من دقیقا همین دستور العمل را انجام دادم ولی متاسفانه موقع خروج از چرخ گوشت در حالی که آب یخ همراه یخ در زیر پنجره خرخ گوشت بود تمام رشته های فالوده در آب حل شد نمی دانم چرا به صورت رشته فالوده در نامد لطفا راهنمایی کنید…….
salam..man k motabeghe in doros kardam,,,vali az ham baz shod..