آشپزی- در ميان صيفيجات تابستاني، گرمك يكي از پرخاصيتترين آنهاست كه فقط مدت زمان محدودي در ميوهفروشيها يافت ميشود.
اين ميوه را كه در مقايسه با طالبي كمتر شيرين است، ميتوانيد همراه با بستني ژلهاي ميل كنيد تا كمبود شيريني آن با بستني جبران شود.
البته اگر گرمك پيدا نكرديد، از طالبي هم ميتوانيد استفاده كنيد.
مواد لازم براي 8نفر:
– گرمك يا طالبي متوسط؛ يك عدد
– ژله طالبي، يك بسته
– بستني وانيلي؛ يك و نيم ليوان
– آب جوش؛ يك ليوان
روش تهيه:
1 – ابتدا گرمك يا طالبي را بشوييد و با چاقوي تيز به 2قسمت مساوي تقسيم كنيد. سپس تخمهاي داخل هر نيمه را خارج كرده و گوشت آنها را با استفاده از قاشق يا چاقويي كوچك تا يكو نيمسانتيمتري پوست، خالي كنيد.
2 – گوشت طالبي يا گرمك را با چاقو به قطعات ريز خرد كنيد و داخل سبدي بريزيد تا آب اضافي آن خارج شود. حالا هر كدام از پوستهها را داخل كاسهاي متناسب با اندازه آنها قرار دهيد.
3 – بستني وانيلي را از فريزر خارج كنيد و كمي صبر كنيد تا در هواي معمولي اتاق كمي شل شود.
در اين فاصله، كاسه بلوري متوسطي آماده كنيد و پودر ژله را در آن بريزيد. سپس آب جوش را اضافه كنيد و آنقدر هم بزنيد تا پودر ژله بهطور كامل در آب جوش حل شود.
4 – به جاي اينكه طبق روش معمول درست كردن ژله، آب سرد اضافه كنيد، يك و نيم ليوان بستني كمي شل شده را در كاسه محتوي محلول ژلهاي بريزيد و خوب هم بزنيد.
5 – هر يك از نيمه پوستههاي گرمك يا طالبي را با مقداري از گرمك يا طالبي خرد شده به همراه بستني ژلهاي مايع پر كنيد. سپس پوستهها را به يخچال انتقال دهيد و چند ساعت صبر كنيد تا بستني ژلهاي داخل گرمك يا طالبي كاملا سفت شود. پس از آن شما ميتوانيد با چاقو هر نيمه را به چند قسمت تقسيم كنيد. به اين ترتيب خواهيد ديد كه بستني ژلهاي نيز همراه با گرمك يا طالبي بريده ميشود
ممنون.عالي بود