مواد لازم:
– سيب زميني 3 عدد متوسط
– تخم مرغ 2 عدد
– نمك و فلفل به مقدار لازم
* طرز تهيه:
1- سيب زميني ها را بشوييد و روي آن آنقدر آب بريزيد تا روي سيب زمين ها را بگيرد. بگذاريد سيب زميني ها پخته شود بعد آنها را پوست كنده، از رنده ريز رد كنيد.
2- در ظرفي تخم مرغها را بشكنيد و به آن نمك و فلفل اضافه كرده و آنها را هم بزنيد و به سيب زميني رنده شده اضافه كنيد.
3- دو يا سه قاشق روغن را در تابه اي بريزيد و آن را كاملاً داغ كنيد و مايه كوكو را داخل آن بريزيد و با پشت قاشق روي كوكو را صاف كنيد و بگذاريد تا با حرارت ملايم كوكو مغز پخته شود. سپس كوكو را برش زده، آن را برگردانيد تا طرف ديگر آن هم سرخ شود.
نكته (1): بعد از اين كه كوكو خود را گرفت، با كارد يا كفگير برشهاي لازم را به كوكو بدهيد. تا هم مغز كوكو بهتر بپزد و هم بتوان آن را راحت تر پشت و رو كرد. اگر كوكو به تابه چسبيد بايد تابه را زمين بگذاريد و ته آن را در آب سرد قرار دهيد. بعد از 3 تا 4 دقيقه كوكو به راحتي ور مي آيد.
نكته (2): نكته قابل ذكر در تمام كوكوها اين است كه آنها را بايد نازك درست كرد. اگر تابه كوچك و مايع شما زياد باشد، كوكوي خوبي نخواهيد داشت. بخصوص در مورد كوكوي سيب زميني.
fekr nemikonam in jori anghadar khob biyad
fekr konam agar sib samini ra josh nadahim behtar hast .beyyyy
خیلی خیلی ممنون از شما که این وب سایت را ایجاد کرده ایدخیلی خوب بود
ممنون از زحمات شما خسته نباشین خیلی عالی بود
kolli mer30, ma inja too ghorbat dastemoon be damane shomast 😀 😉
jone chandta daneshjoie goshnaro to ghorbat nejat dadin alan shomaaaaa:D