مواد لازم:
– گوشت چرخ كرده 150 گرم
– خمير پيتزا 5/0 كيلو
– قارچ 1 پيمانه
– پنير پيتزا 200 گرم
– فلفل دلمه اي 1 عدد بزرگ
– سس گوجه فرنگي 3 قاشق غذاخوري
– كره 25 گرم
– پياز 2 عدد متوسط
– گوجه فرنگي 3 عدد متوسط
* طرز تهيه:
1- گوشت را با پياز رنده شده مخلوط كنيد.
2- پياز را خلال كنيد و با مقدار كمي روغن سرخ نماييد. كمي زردچوبه به آن بزنيد و گوشت چرخ كرده را به آن اضافه كرده، تفت دهيد تا آب گوشت كشيده شود.
3- پوست گوجه فرنگي ها را بگيريد و آنها را خرد كنيد.
4- قارچ را تميز كرده، بشوييد و آنها را خرد كرده، با كره سرخ نماييد.
5- فلفل دلمه اي را بشوييد. آن را برش بزنيد و دانه هاي سفيد داخل آن را خارج كرده، به صورت نگيني خرد كنيد.
6- خمير پيتزا را به قطر 5/0 سانتي متر و به شكل ظرف، به اندازه اي كه ته و ديواره ظرف را بپوشاند باز كنيد. ته و اطراف ظرف را چرب كنيد و كمي آرد روي آن بپاشيد و خمير داخل ظرف بيندازيد و روي آن سس گوجه فرنگي بماليد.
7- به ترتيب گوشت چرخ كرده، گوجه فرنگي، قارچ و فلفل دلمه خرد شده را اضافه كنيد. پس از آن، پنير پيتزاي رنده شده را روي آن بپاشيد.
8- فر را تا درجه حرارت 350 درجه فارنهايت (180 درجه سانتيگراد) گرم كنيد و ظرف را در كف فر به مدت 20 دقيقه قرار دهيد. سپس ظرف پيتزا را روي آخرين پنجره فر به طرف بالا به مدت 15 تا 20 دقيقه بگذاريد تا روي آن طلايي شود.
نكته: به عنوان ادويه از آويشن مي توانيد استفاده كنيد.
سلام
عالی بود.
میرم بپزم…
از دستوري كه گذاشتيد ممنمونم
خوب بود
ممنون