اين سوپ كمي گران قيمت است ولي جالب توجه مي باشد.
مواد لازم:
– مغز پسته 75 گرم
– آب گوشت (آب مرغ) 2 پيمانه
– سس سفيد يك پيمانه
* طرز تهيه:
پوست پسته را با آب سرد بگيريد. (اگر در آب گرم بريزيد رنگ پسته عوض مي شود.) مغز پستۀ سبز رنگ را انتخاب كنيد و آن را بكوبيد تا نرم شود. (مي توانيد آسياب كنيد.) سپس آب گوشت را به آن اضافه كنيد و بگذاريد بجوشد. درِ ظرف را نگذاريد. مدتي صبر كنيد تا مغز پسته بجوشد و مزه اش را به سوپ بدهد و پخته شود. سپس سس سفيد را به آن اضافه كنيد. پس از يكي دو جوش وقتي سوپ غليظ شد آن را از روي حرارت برداريد.
نكته: اين سوپ را با بادام و فندوق هم مي توان تهيه كرد. ولي با پسته رنگش بهتر است.
جواب دیں