مواد لازم:
– استخوان راسته بدون استخوان 1 كيلو
– هويج 1 عدد متوسط
– ساقه كرفس 1 عدد
– سير 1 پر
– پياز 1 عدد متوسط
– آب 1 ليتر
– نمك و فلفل مقدار كمي
* طرز تهيه:
استخوان ها را بشكنيد و آنها را بشوييد و همراه با سبزيجات خرد شده و آب سرد روي حرارت ملايم بگذاريد تا كاملاً بپزد و آب آن به اندازه 2 پيمانه شود. سپس به آن نمك و فلفل زده، آن را از صافي رد كنيد و چربي آن را بگيريد و براي تهيه سوپ بكار بريد.
نكته: مي توانيد با مقادير بيشتر استخوان راسته، آب گوشت تهيه كنيد و آن را در فريزر نگاه داريد و در مواقع لزوم از آن براي تهيه سوپ استفاده كنيد.
جواب دیں