مواد لازم:
– گوشت چرخ كرده 100 گرم
– ماكاروني طرح دار 5/1 پيمانه
– پياز 2 عدد متوسط
– رب گوجه فرنگي 1 قاشق غذاخوري
– نعناء خشك 1 قاشق غذاخوري
– نمك و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
* طرز تهيه:
1- پياز را خلال كرده، با مقدار كمي روغن سرخ كنيد، به آن كمي زردچوبه بزنيد.
2- گوشت چرخ كرده را با يك عدد پياز رنده شده مخلوط كنيد و به آن كمي دارچين زده، آن را به صورت كوفته ريزه در آوريد و به پياز سرخ كرده اضافه كنيد و آن را تفت دهيد تا آب گوشت كشيده شود و به روغن بيفتد. سپس رب را اضافه كنيد و آن را كمي تفت دهيد.
3- به مواد فوق مقداري آب اضافه كنيد. پس از آن كه آب به جوش آمد، به آن ماكاروني و نمك وفلفل را بيفزاييد و بگذاريد با حرارت ملايم بپزد تا ماكاروني كاملاً مغز پخته شود و سوپ جا بيفتد.
4- سوپ را در ظرف سوپخوري كشيده و روي آن را با نعناع داغ تزيين كنيد.
5- در صورت تمايل، مي توانيد كمي آبليمو به عنوان چاشني به سوپ اضافه كنيد
جواب دیں