مواد لازم :
گوشت تكه شده: 300گرم
سيبزميني: يك كيلو
نخود: 300 گرم
هويج رنده شده: 100 گرم
روغن: سه قاشق غذاخوري
گوجهفرنگي: سه عدد
پياز: يك عدد
فلفل دلمهاي: يك عدد ورقه شده
فلفل سبز يا قرمز: دو عدد
طرز تهيه:
ابتدا سيبزميني را به صورت تكهاي ببريد سپس هويج را رنده كنيد و پياز را هم ورقهاي ببريد بعد گوشت را كه به قطعات كوچك بريدهايد، در روغن سرخ كنيد و پس از اينكه تفت خورد، سيبزميني، هويج، نخود، پياز و فلفلدلمهاي را به آن اضافه كنيد و در روغن سرخ كنيد، پس از اينكه سرخ شد كمي آب به آن اضافه كنيد و بگذاريد بپزد. چند لحظه پس از اينكه آب را به آن اضافه كرديد، گوجهفرنگي و نمك را هم اضافه كنيد و بگذاريد خوب بپزد تا جا بيفتد، قبل از اينكه غذا را داخل ظرف سرو كنيد، دو دقيقه فلفل سبز و قرمز را هم در ماهيتابه بريزيد و اجازه دهيد دو دقيقه با غذا بپزد اين خوراك سيبزميني بسيار خوشمزه است، شما ميتوانيد با انواع نان اين غذاي تند را ميل كنيد.
به نظر غذاي خوشمزه اي مياد! فكر ميكنم اين هفته حتما امتحانش كنم!