مواد لازم:
نخود خيس شده =250 گرم
پياز =يك عدد بزرگ
سير= 3 حبه
رب گوجه فرنگي =يك قاشق مربا خوري
سيب زميني آب پز =1 عدد كوچك
ادويه كار ي=2 قاشق چايخوري
فلفل و نمك و زردچوبه= به ميزان دلخواه
طرز تهیه:
ابتدا نخود را به همراه پياز و سير چرخ كرده (نخود چرخ شده بايد كمي زبر باشد)سپس سيب زميني رنده شده و رب گوجه و تمام مواد باقيمانده را به مايه نخود اضافه نموده و خوب ورز ميدهيم . لازم بذكر است قبل از سرخ كردن فلافل مقداري كمي آب اضافه كرده تا مايه نسبتاٌ نرمتر شود با اين كار فلافل ترد خواهد شد.
نكات مهم :
1- هيچوقت به مايه فلافل تخم مرغ اضافه نكنيد زيرا طعم واقعي فلافل را از بين ميبرد و مانند كتلت خواهد شد .
2- براي خوشمزه تر شدن فلافل از فلفل به ميزان بيشتري استفاده شود .
3- ميتوان بجاي رب گوجه از يك عدد گوجه فرنگي رنده شده استفاده كرد .
4- براي سرخ كردن از ظرف كوچك و گود استفاده شود براي صرفه جويي در روغن و سرعت پخت و شعله اگر كم باشد فلافل شما نيز مغز پخت خواهد شد .
دستور پخت سس فلافل
يك عدد سيب زميني آب پز و له شده را با ومقداري رب گوجه و فلفل و نمك در آب حل كرده و مواد را ميپزيم تا مايه نسبتاٌ غليظي بدست آيد . اين دستور پخت فلافل خوزستان است حتماٌ امتحان كنيد.
ممنون . نمیدانستم که خوزستانی های ما هم فلافل درست میکنند.
ممنون
خیلی خوب بود
حیف که ما اینجا چرخ گوشت یا خردکن نداریم.
😦
منهم که آشپزی بلد نیستم
حیف که ما اینجا چرخ گوشت یا خردکن نداریم.Me too.
البته فلافلیا از لپه بجای نخود استفاده می کنند.
بماند که چند درصدش لپه و چند درصدش سیب زمینه 😀
توی خوزستان فلافل زیاد خوردم.چون خودم بچه ی آنجام.به نظر من هتمن امتحان کنید.
خيلي خوب بود چون دوست داشتم فلافل درست كنم ولي نمي دونستم طرز تهيه اش چطوريه. منون ازشما
سلام
دست درست.
ما دیگه از بس فلافل و سمبوسه خوردیم رنگمون شده عین سمبوسه!
سلام
ممنون
من همیشه فلافل درست میکنم اما هیچ وقت از رب استفاده نکردم
خیلی رو طعمش تاثیر داره؟
من هم امروز توفکر فلافل بودم مرسی یاد گرفتم
به این می گن غذای جنوبی
به ………………به…………