مواد لازم (براي 2 نفر)
سينه جوجه: يك عدد
زعفران و فلفل سياه: به مقدار لازم
آبليمو و زيتون: به مقدار لازم
نمك: به مقدار لازم
طرز تهيه:
سينه جوجه را قطعه قطعه كنيد سپس آن را در كمي زعفران و فلفل بخوابانيد و بگذاريد 3 الي 4 ساعت بماند… سپس آنها را به سيخهاي باريك چوبي بكشيد و ميتوانيد روي شعله گاز (و اگر دوست داشتيد روي زغال بگذاريد تا بپزد… در زمان كباب كردن روغن زيتون و آبليمو به آن بزنيد و هر دو طرف را كباب كنيد، اگر جوجه را كبابي نخواستيد، ميتوانيد آن را با همان چوب سرخ كنيد سپس در زمان كشيدن روي ديس از چوب بيرون بكشيد. براي تزئين هم ميتوانيد مانند تصوير عمل كنيد، يعني برگهاي كاهو را روي ديس بپيچيد و با استفاده از پياز، گوجهفرنگي و قارچهاي سوخاري آن را تزئين كنيد، ميتوانيد از سسهاي سالاد و سسهاي فرانسوي بر روي جوجهكباب استفاده كنيد، البته اگر دوست داشتيد.
جواب دیں