مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: 350 گرم
هويج پخته نگينی خرد شده: 2 عدد
نخود فرنگی پخته: 1 پيمانه
پياز نگينی خرد شده: 1 عدد
فلفل دلمه ای خرد شده: 1 عدد
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق سوپخوری
سرکه: 1 قاشق سوپخوری
شکر: 1 قاشق چايخوری
ادويه: به ميزان لازم
نمک و فلفل: به ميزان لازم
روغن: 1 قاشق سوپخوری
سيب زمينی متوسط: 4 عدد
شير يک دوم پيمانه
کره: 50 گرم
گوجه فرنگی: 1 عدد
طرز تهيه: پوره سيب زمينی نصفی از کره را در تابه ريخته بعد سيب زمينی آب پز شده را به آن اضافه کرده هم می زنيم بعد شير را به آن اضافه کرده مواد را هم می زنيم تا با هم مخلوط شود.
طرز تهيه: ابتدا پياز را در تابه ريخته تفت می دهيم گوشت را اضافه می کنيم کمی روغن ريخته و تفت می دهيم بعد سرکه و شکر را اضافه می کنيم بعد فلفل دلمه ای و بعد رب را می افزاييم بعد 2 ليوان آب ريخته و می گذاريم تا بپزد وقتی آب غذا کشيده شد نخود فرنگی پخته شده و هويج پخته شده را به آن اضافه کرده در ظرف مخصوص فر گذاشته بعد پوره سيب زمينی را که آماده کرده ايم به وسيله قيف و ماسوره به صورت گل دور تا دور ظرف می زنيم و گوجه فرنگی حلقه شده را روی غذا می چينيم و در فر 350 درجه در طبقه وسط فر به مدت 35 تا 45 دقيقه گذاشته تا روی غذا طلايي شود قبل از آن نيمی از کره را آّ می کنيم.
پف طلایی
مارچ 19, 2009 بذریعہ سر آشپز
جواب دیں