مواد لازم:
گوشت: نيم كيلو
مغز گردو: يك پيمانه
سبزي (شامل تره، جعفري، گشنيز و شويد): دو پيمانه
پياز متوسط: يك عدد
دانه انار: نصف پيمانه
رب انار: يك پيمانه
گلپر در صورت تمايل: دو قاشق چايخوري
آبغوره: دو قاشق مرباخوري
طرز تهيه:
ابتدا گوشت را به صورت قيمهاي تكهتكه كرده و با كمي پياز سرخ كنيد، سپس مغزگردو را چرخ كنيد و با دانه انار و رب انار بجوشانيد، آنگاه سبزي را خرد و سرخ كرده و تمام مواد را با گردو مخلوط كنيد، سپس گلپر، نمك، فلفل و آبغوره را به آن اضافه كنيد و هم بزنيد، به روغن كه افتاد اين خورش انار آماده مصرف است، اين خورش با برنج هم بسيار خوشمزه ميشود همچنين ميتوانيد از سيبزميني سرخ كرده هم استفاده كنيد.
سلام.متشکر. خیلی وقته دنبال یه خورش خوشمزه می گشتم.