مواد لازم:
بلال دانه شده نيم كيلو
جعفري چند برگ
كرفس چند برگ
پياز ريز شده يك عدد
آرد دو قاشق سوپخوري
آب و شير نيم ليتر
خامه دو قاشق سوپخوري
نمك دو قاشق مرباخوري
فلفل سياه يك قاشق چايخوري
طرز تهيه:
بلال، كرفس، جعفري و پياز را با آب، نمك و فلفل مخلوط كرده و به مدت نيم ساعت ميپزيم. سپس آن را از صافي رد ميكنيم. آرد را با شير مخلوط ميكنيم و به آن اضافه ميكنيم، سپس خامه را در داخل آن ميريزيم و همه آنها را روي حرارت ميگذاريم تا جوش بيايد. سپس آن را در سوپخوري ريخته و چند برگ جعفري زوي آن ميريزيم.
خیلی جالب بود