سوپ عدس و پاستا
مواد لازم براي چهار نفر:
عدس سه چهارم پيمانه
سير با پوست سه حبه
آب چهار پيمانه
روغن زيتون سه قاشق غذاخوري
كره دو قاشق غذاخوري
پياز، ريز خرد شده يك عدد
كرفس، ريز خرد شده دو ساقه
رب گوجهفرنگي دو قاشق غذاخوري
عصاره سبزيهاي حل شده در آب 7 پيمانه
ريحان، جعفري خرد شده به ميزان لازم
پاستاي ريز 50 گرم
نمك و فلفل سياه به ميزان لازم
طرز تهيه:
ابتدا يك حبه سير را با پهناي كارد آشپزخانه له كنيد و به همراه عدس در قابلمه آب بريزيد تا 20 دقيقه بجوشد و بپزد. سپس آن را آبكشي كنيد و سير را برداريد. روي عدس آب سرد بريزيد.
سپس دو قاشق غذاخوري روغن را با نصف كره در قابلمه حرارت دهيد و پياز و كرفس را پنج دقيقه در آن تفت دهيد.
آنگاه بقيه سيرها را له كنيد و به همراه بقيه روغن زيتون در قابلمه بريزيد. رب گوجه و عدس را نيز به مواد قبلي اضافه كنيد و هم بزنيد. سپس سبزيهاي خرد شده، نمك و فلفل را به آن اضافه كنيد و هم بزنيد. وقتي جوش آمد حرارت را كم كنيد و اجازه دهيد سي دقيقه بجوشد، بعضي مواقع آن را هم بزنيد.
در پايان حرارت را زياد كرده و پاستا را به آن اضافه كنيد. وقتي جوش آمد حرارت را كم كنيد. وقتي پاستا پخت، بقيه كره را به سوپ اضافه كنيد و اگر لازم بود باز هم نمك و فلفل بريزيد. سوپ را در ظرف دلخواه بريزيد و روي آن را با سبزيها تزئين كنيد.
جواب دیں