مواد لازم براي سه نفر:
نان تست: يك دوم از يك برش
شير: سه قاشق غذاخوري
گوشت چرخ كرده گوساله: 700 گرم
تخممرغ زده شده: يك عدد
پودر سوخاري: دو سوم پيمانه
روغن مايع: به ميزان لازم
گوجهفرنگي درشت و سفت: دو عدد
پودر آويشن: يك قاشق چايخوري
پنير پيتزا: شش ورقه
ژامبون گوشت، نواري خرد شده: يك ورقه
نمك و فلفل: به ميزان لازم
طرز تهيه:
لبههاي سفت نان تست را جدا كنيد و مغز سفيد آن را در قابلمه كوچكي قرار داده و شير را روي آن بريزيد. قابلمه را روي حرارت ملايم قرار دهيد تا شير جذب نان شود. سپس آن را به صورت خمير درآورده و كنار بگذاريد تا خنك شود. گوشت، نان خيس خورده در شير و تخممرغ را در كاسهاي قرار داده و نمك و فلفل بزنيد. اين مخلوط را با دست خوب ورز بدهيد سپس آن را به شش قسمت مساوي تقسيم كرده و هر قسمت را به صورت كتلت درآوريد. پودرسوخاري را در بشقابي بريزيد دو طرف كتلتها را به آن آغشته كنيد. دو طرف كتلتها روغن بماليد و آنها را در كبابپز يا گريل بپزيد. همين عمل را ميتوانيد در تابه انجام دهيد. هر طرف كتلتها را به مدت سه دقيقه سرخ كنيد. روي هر كتلت يك برش گوجهفرنگي قرار داده و به آن نمك و فلفل بزنيد. سپس روي هر برش پنير بگذاريد روي هر پنير دو نوار ژامبون را به صورت ضربدر قرار دهيد. پنج دقيقه ديگر به پخت ادامه دهيد تا پنير كمي آب شود.
با تشكر از موضوعات آموزشي . لطف كنيد طرز تهيه انواع كتلت ها را هم آموزش دهيد .