آب گوجهفرنگي: دو ليوان
آب مرغ: سه ليوان
آرد: چهار قاشق غذاخوري
كره: 50 گرم
نمك: يك قاشق مرباخوري
فلفل: نصف قاشق چايخوري
جعفري خرد شده: يك قاشق غذاخوري
نان تست: در صورت تمايل
طـرز تهيـه:
ابتدا كره را روي حرارت ميگذاريم تا آب شود. آرد را داخل كره ميريزيم و هم ميزنيم تا آرد تفت بخورد. سپس آب مرغ را آرامآرام داخل آرد ميريزيم و مرتب هم ميزنيم تا آرد كاملا حل شود.
پس از اين مرحله آب گوجهفرنگي، نمك و فلفل را ميافزاييم و ميگذاريم سوپ كمي بپزد و جا بيفتد… در آخر جعفري را اضافه ميكنيم و ميگذاريم چند جوش بزند.
سپس سوپ را از روي حرارت برميداريم و هم ميزنيم. حالا سوپ آماده است، ميتوانيد چند تكه نان تست برشته شده را به همراه سبزي روي سوپ بريزيد و ميل كنيد.
من هنوز اين سوپ تست نكردم ولي به نظر بايد خوب باشه در ضمن به نظر شما اين سوپ ميتونه تو منوي رستوران جا داشته باشه؟ممنون از راهنمايي شما
خيلي خوبه