خوراك مرغ
مواد لازم براي چهار نفر
سينه مرغ: دو يا سه عدد
پياز متوسط: يك عدد
هويج: يك عدد
گوجهفرنگي: دو عدد
رب گوجه: دو قاشق غذاخوري
نمك، فلفل و روغن: به مقدار لازم
قارچ خرد شده: يك استكان
طرز تهيه:
ابتدا سينههاي مرغ را با گوشتكوب ميكوبيم تا سينهها پهن و نازك شود. سپس پياز را خرد كرده و جداگانه در روغن تفت ميدهيم تا طلايي شود. هويج را درشت رنده ميكنيم و داخل پياز ميريزيم تا هويج هم سرخ شود.
حالا پوست گوجهفرنگيها را گرفته و آنها را هم درشت رنده ميكنيم و داخل پياز و هويج ميريزيم.
نمك و فلفل سياه و در صورت تمايل (يك قاشق مرباخوري آبليمو) را به مخلوط اضافه ميكنيم، نصف استكان آب و مقداري روغن به مواد اضافه كرده و ميگذاريم تا مواد جوش بخورد و به روغن بيفتد، مخلوط كه به روغن افتاد، آنگاه قارچها را اضافه كرده و هم ميزنيم. از طرفي سينههاي مرغ را جداگانه سرخ ميكنيم، مرغ كه سرخ شد… مخلوط را روي آن ميريزيم شما اين خوراك را ميتوانيد هم با نان و هم با برنج ميل كنيد،
بسيار خوب است و بهتر اين است كه تصوير خوراك هاي پيشنهادي نيز درج گردد. با امتنان از لطف شما.موفق سلامت ومؤيد باشيد.
مطاب بسيار آموزنده اي دارد فقط اگر همراه با عكس باشد بهتر است . با تشكر