مواد لازم براي پنج تا شش نفر
گوشت چرخ كرده: نيم كيلو
برنج: 400 گرم
سبزي دلمه (شامل شويد، جعفري، مرزه و پيازچه): 400 گرم
روغن: 150 گرم
پياز: يك عدد
ادويه: به ميزان لازم
نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم
طرز تهيه:
ابتدا گوشت را در پياز سرخ كنيد و كنار بگذاريد. سپس سبزيها را شسته، خرد كنيد و بگذاريد با برنج تا دو سه جوش بزند و سپس با گوشت و پياز مخلوط كنيد. كمي هم روغن روي آن ريخته و هم بزنيد تا در ماهيتابه تفت بخورد.
در ظرفي ديگر برگهاي مو را در آب جوش بگذاريد تا نرم و كمي پخته شود. حالا به سليقه خودتان دو تا سه قاشق غذاخوري از مخلوط دلمه در برگها گذارشته و بپيچيد. اگر بخواهيد ميتوانيد «دلمه» را همينگونه ميل كنيد. چون دلمه آماده است، اما اگر بخواهيد كمي طعم و لعاب اضافه به دلمه بدهيد بايد اين مراحل را بگذرانيد.
در يك قابلمه دو ليوان آب بريزيد، پس از جوش آمدن دو قاشق رب گوجهفرنگي با كمي فلفل سياه و همچنين چند قاشق پياز سرخ كرده به همراه دو قاشق روغن به آن اضافه كرده سپس دلمهها را در قابلمه ريخته و روي شعله كم به مدت 20 دقيقه بگذاريد تا جوش بخورد…
کارتون عالیه حرف نداره غذاهاتون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!