مواد لازم
کمپوت آناناس تکه ای بدون آب آن
یک قوطی کمپوت پره پرتقال بدون آب آن
یک قوطی ماست خامه ای شیرین
پودر نارگیلی 250 گرم
یک فنجان مارشمااو ( پف پفی ) ریز یا خرد شده بصورت تکه ای کوچک
چگونگی تهیه
کمپوت آناناس را به همراه یک قاشق غذاخوری از آب آن در کاسه متوسطی ریخته و ماست را به آن افزوده و آنها را به آرامی با هم مخلوط کنید . سپس کمپوت پره پرتقال ، پودرنارگیلی و مارشمالو را نیز به مواد اضافه کنید و همه مواد را بخوبی بهم بزنید تا با هم مخلوط شوند و بعد ، روی سالاد را بپوشانید و آنرا بمدت چند ساعت یا تا زمانیکه کاملا” خنک شود، در یخچال قرار دهید.
توجه: می توانید روی سالاد را با پاستیل های شکری رنگی و برگهای کوچک نعناع تزیین کنید
درود
رسم رفاقت اینه که پیوند تارنوشت دوستی رو که پیوند تارنوشتت رو توی تارنوشتش ثبت کرده، در تارنوشتت قرار بدی!:
نام لینک:
دیوانه دل
موضوع:
تارنوشت روح الله مومن نسب (رامیم)
لینک:
http://blog.ramim.ir
سلام دوست عزیز نظرت در مورد تبادل لینک چیه . منتظر جوابت هستم