آرد نخودچي: يك كيلو
شيره خرما: 4 پيمانه
كنجد برشته: 4 پيمانه
ارده: 2 پيمانه
زنجفيل: يك قاشق غذا خوري
هل ساييده: كمي
زعفران: به مقدار لازم
گلاب: يك پيمانه
مغز بادام خلال: 1 پيمانه
كره: 100گرم
كنجد را در ظرف گود يا داخل همزن غذاساز ريخته، شيره خرما رو اضافه كنيد هل، وانيل، گلاب، دارچين، زعفران، كره و ارده را رو هم اضافه كرده خوب مخلوط ميكنيد.
روش تهيه:
آرد نخودچي را نيز اندك اندك افزوده ورز دهيد بقدري كه به دست نچسبد. حالا گلولههاي كوچك كف دست درست كرده و يك خلال بادام را تا نيمه در آن فرو كنيد و در ظرف شيريني خوري بچينيد.
ميتوانيد آن را روي يك كيسه فريز با وردنه پهن كرده به شكل گل قالب بزنيد. اين شيريني ماندگاري خوبي دارد.
این شیرینی نیاز به پختن ندارد؟
ممنونم بابت دستور شیرینیتون. من این شیرینی رو درست کردم و از ارد نخودچی تردک استفاده کردم. واقعا خوشمزه و عالی شده………