
زرده تخم مرغ: 4 عدد
شكر: 1/2 پيمانه
وانيل شكري: 1/4 قاشق چايخوري
شير: 1/2 – 1 پيمانه
ژلاتين پودري: 4 قاشق سوپخوري
كاكائو: 1 قاشق سوپخوري
زعفران و گلاب: اندكي
طرز تهيه:
زردههاي تخممرغ رابا شكر و وانيل بزنيد، تا سفيدرنگ و كشدار شود. بعد شير را بجوشانيد. ورقه ژلاتين را حدود 2 دقيقه در كمي آب سرد خيس كرده، سپس در شير بريزيد. شير و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط كرده، كرم را به 3 قسمت تقسيم نموده، يك قسمت را با كاكائو رنگي كنيد. سپس يك قسمت را با كمي گلاب و زعفران به رنگ زرد و طعم سنتي در آوريد و بخش سوم را كه با شير همراه است به صورت سفيد به كار ببريد. بخش زعفراني را در ليوان ريخته كمي در فريزر قرار دهيد، تا تقريبا خودش را بگيرد. بعد رنگ بعدي را روي آن ريخته به فريزر برگردانيد و سپس طبقه سوم را بريزيد و آن را در يخچال بگذاريد تا چند ساعت بماند.
اگر هنگامي كه طبقات را ميريزيد ليوان را مورب قرار دهيد طبقات به دست آمده مورب و با هم متقاطع خواهند بود و ميتوانيد در انتها از چند برش ميوه و يك عدد بيسكويت براي تزيين روي آن استفاده كنيد.
جواب دیں