مواد لازم:
آرد: يك فنجان
بيكينگ پودر: نصف قاشق چايخوري
دارچين: يك قاشق چايخوري
شكر: دوسوم فنجان
نارگيل رنده شده: 3 قاشق غذاخوري
تخممرغ متوسط: دو عدد
روغن نباتي: نصف فنجان
وانيل: نصف قاشق چايخوري
شير: يك چهارم فنجان
آناناس: تكههاي 15 گرمي
فر را قبلا با 375 درجه فارنهايت گرم كنيد. در كاسه تخم مرغ را خوب بزنيد تا مخلوط شود. روغن و سپس وانيل بيفزاييد. شير را افزوده خوب مخلوط كنيد تا مايع يكدستي تشكيل شود. تكههاي آناناس را اضافه كنيد.
آرد، دارچين، شكر و بيكينگپودر را در كاسهاي بزرگ مخلوط كرده پودر نارگيل را هم اضافه كنيد سپس مواد خشك را با مايع مخلوط كنيد.
به يك تابه روغن بماليد و مايع را درون آن بريزيد. فر را روي 350 درجه قرار داده به مدت 45 تا 60 دقيقه بگذاريد تا روي آن قهوهاي طلايي شود. در اين بين يك دو بار داخل فر آب اسپري كنيد تا روي كيك خشك نشود. سپس كيك را با يك خلال دندان كه در آن فرو ميبريد امتحان كنيد تا متوجه شويد خمير به آن ميچسبد اگر نچسبيد كيك پخته است در غير اين صورت به زمان پخت 5 دقيقه اضافه كنيد.
جواب دیں