پلوسه رنگ
مئی 4, 2010 بذریعہ سر آشپز

مواد لازم: هويج: 375 گرم / سيبزميني: 275گرم / سبزي پلويي: به ميزان لازم / كلم بنفش: 5 برگ / نخود فرنگي پخته: 750 گرم / برنج: يك كيلو
طرز تهيه:
حالا نوبت مخلوط كردن بخش ديگر برنج با هويج، سيب زميني، كلم بنفش و نخود فرنگي است. پس از مخلوط كردن اين مواد با برنج آن را روي لايه برنج و سبزي بريزيد و پس از آن بقيه برنج سفيد را نيز اضافه كنيد.
پس از دم كشيدن برنج اول پلويي كه در آن سبزيجات است و سپس سبزيپلو و در مرحله آخر پلوي سفيد را بكشيد. در اين مرحله ميتوانيد قدري زعفران ساييده شده هم روي پلو
بريزيد.
هويج، كلم و سيبزميني را به صورت خلالي خرد كرده و كمي تفت بدهيد . سبزي پلوي پاك كرده و شسته شده را نيز خرد كرده و در ظرفي جدا نگه داريد. يك كيلو برنج پاك شده و خيس كرده را پخته و آبكشي كنيد. حالا نوبت مخلوط كردن مواد با برنج است پس برنج را به قسمت مساوي تقسيم كنيد. در مرحله نخست سبزي پلو را با يك قسمت از برنج مخلوط كنيد و پس از آنكه مقداري برنج سفيد و كمي روغن را ته قابلمه ريختيد برنج همراه سبزي را روي آن بريزيد.
اسے پسند کریں:
پسند کریں لوڈ کیا جا رہا ہے۔۔۔
Related
Uncategorized, انواع پلو میں پوسٹ کردہ | Tagged آشپزی, اشپزی | 1 تبصرہ
خوشگله،اميدوارم خوشمزه هم باشه