مواد لازم:
شكر: 800 گرم
گلابي: يك كيلو
آب: به مقدار لازم
آب ليموي تازه: 2 قاشق سوپخوري
زعفران: نصف قاشق چايخوري
گلاب: 3 قاشق سوپخوري
سركه: 3/1 پيمانه
طرز تهيه:
• ابتدا گلابيها را بشوييد و پوست آن ها را بگيريد.
• گلابيها را خرد كرده و هسته آنها را درآوريد
• سپس براي پيشگيري از سياه شدن گلابيها، آنها را براي مدت نيم ساعت درون آب و سركه قرار دهيد.
• گلابيها را از درون آب و سركه بيرون آورده و درون يك ظرف لعابي بريزيد و تا روي سطح آنها را آب بريزيد.
• ظرف را روي حرارت قرار داده و تا زماني كه گلابيها له نشوند آنها را بپزيد.
• پس از اينكه پخته شدند، آنها را درون صافي بريزيد.
• شكر و زعفران را به آب گلابيها اضافه كنيد و بگذاريد بجوشند و قوام آيند
• شربت را از صافي رد كنيد و گلابيها را به شربت اضافه كنيد و آنها روي حرارت، قوام آوريد.
• در آخر گلاب را اضافه كرده و پس از اين كه كمي جوش زد، از روي حرارت برداريد.
جواب دیں