اين سالاد خوشمزه و سرشار از ويتامين را ميتوانيد به عنوان شامي سبك و سالم ميل كنيد.
زمان آماده سازي: 10 دقيقه
زمان تهيه: 12 دقيقه
مواد لازم براي 4 نفر:
سيب زميني: 4 عدد، به صورت مكعب 2 سانتيمتري خرد شود.
نخود فرنگي: يك پيمانه
ساقه بدون برگ كرفس: يك عدد، خرد شود.
روغن زيتون: 4/1 پيمانه
آب ليمو: 4/1 پيمانه
نمك و فلفل
جعفري تازه و خرد شده: يك قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
• در يك قابلمه آب جوش، سيب زمينيها را به مدت 12- 10 دقيقه بجوشانيد.
• 5 دقيقه قبل از اينكه سيب زمينيها پخته شوند، نخود فرنگيها را اضافه كرده، بگذاريد بجوشند
• سيب زميني و نخود فرنگيها را ابتدا درون آبكش ريخته سپس آنها را همراه با كرفس درون كاسه مورد نظر براي سالاد بربريد.
• در يك كاسه كوچك، روغن زيتون و آب ليمو و نمك و فلفل را با هم مخلوط كنيد.
• سس آماده شده را روي سالاد ريخته و به آرامي هم بزنيد.
• جعفري خرد شده را به سالاد اضافه كنيد.
• سالاد را گرم ميل كنيد.
جواب دیں