سالاد سرشار از ويتامين، آهن و نيز مقادير فراواني پروتئين و فيبر است.
زمان تهيه و پخت: 25 دقيقه
مواد لازم براي 2 نفر:
برگ اسفناج تازه و كوچك: 100 گرم
ذرت درسته و كوچك: يك عدد
قارچ خرد شده: نصف پيمانه
عدس: يك چهارم پيمانه
سركه بالزاميك: يك قاشق غذاخوري
روغن زيتون: 2 قاشق غذاخوري
نمك و فلفل به مقدار لازم
طرز تهيه:
• ذرت را به صورت درسته درون آب جوش به مدت 10 دقيقه بپزيد، سپس آن را زير آب سرد قرار دهيد.
• با استفاده از چاقو و تخته برش، دانههاي ذرت را جدا كنيد.
• همزمان با اين كار، عدس را به مدت 20 دقيقه، يا تا زماني كه خوب بپزد، بجوشانيد، سپس درون آبكش، زير آب سرد قرار دهيد.
• براي چاشني سالاد، روغن زيتون را با سركه بالزاميك و كمي نمك و فلفل مخلوط كنيد.
• اسفناج، قارچ خرد شده، عدس و ذرت پخته شده را با هم مخلوط كنيد.
• چاشني تهيه شده را روي سالاد بريزيد و خوب همه مواد را با هم مخلوط كنيد.
با سلام
اگه امکان داره کاربرد سرکه بالزامیک در غذاها توضیح بدهید.
فرق این سرکه با سرکه معمولی در چیست؟
پیشاپیش ممنون.