در تركيب اين كيك لذيذ، ميتوانيد به جاي پوست پرتقال رنده شده، از پودر وانيل استفاده كنيد.
زمان تهيه و پخت: 45 دقيقه
مواد لازم براي 20 برش كيك:
كره: نصف پيمانه
شكر: 2 پيمانه
تخممرغ: 4 عدد، همزده
آرد: نصف پيمانه
پودر كاكائو: نصف پيمانه
پوست رنده شده يك پرتقال يا يك قاشق چايخوري وانيل
نمك: نصف قاشق چايخوري
گردو: نصف پيمانه (اختياري)
طرز تهيه:
• فر را روي دماي 350 درجه فارنهايت از پيش گرم كنيد.
• در ظرفي كه قرار است كيك در آن پخته شود، كاغذ مخصوص پخت كيك را قرار دهيد.
• شكر، آرد، پودر كاكائو، نمك و گردوها را درون كاسهاي با هم خوب مخلوط كنيد.
• كره آب شده، تخممرغ همزده، و پوست پرتقال را به مواد درون كاسه اضافه كرده، خوب هم بزنيد.
• مايه آماده شده را درون ظرف مخصوص كيك بريزيد.
• ظرف را به مدت 40- 30 دقيقه يا تا زماني كه يك خلال دندان درون آن فرو كرده و تميز بيرون بيايد، حرارت دهيد.
• وقتي كيك آماده شد، آن را از ظرف بيرون آورده و قبل از اين كه آن را به قطعات كوچك تقسيم كنيد، كمي صبر كرده تا مقداري خنك شود.
جواب دیں