برگ اسفناج، روغن زيتون، زيتون، پياز و پنير پارمسان، برخي از مواد تشكيل دهنده اين غذا هستند.
مواد لازم براي 4 نفر:
برگ اسفناج: 1.5 پيمانه، خرد شود.
روغن زيتون: 3 قاشق غذاخوري
پياز: 4/3 پيمانه، خلال شود.
تخممرغ: 9- 8 عدد
نمك: نصف قاشق چايخوري
فلفل سياه: 4/1 قاشق چايخوري
ريحان: 4/1 قاشق چايخوري
جعفري: 2 قاشق غذاخوري، تازه و خرد شده.
پنير پارمسان: 3/1 پيمانه
گوجه فرنگي متوسط: سفت و رسيده، خرد شود.
زيتون: 6 عدد، هسته آن جدا شود و ريز خرد شود.
طرز تهيه:
• ابتدا فر را روي دماي 350 درجه فارنهايت از پيش گرم كنيد.
• در يك تابه روغن را گرم كنيد و پيازها را درون آن تفت داده تا نرم شوند.
• در يك كاسه بزرگ، تخممرغها را ريخته و با دستگاه همزن آنها را هم بزنيد.
• نمك، فلفل، ريحان، اسفناج، جعفري و پنير پارمسان را به تخممرغها، درون كاسه اضافه كنيد.
• مواد درون كاسه را به پيازهاي سرخ شده درون تابه اضافه كرده و روي اجاق گاز با حرارت كم، آنها را تا زماني كه تخممرغها سفت شوند، بپزيد.
• وقتي تخممرغها سفت شدند، با يك كفگير، كوكوي اسفناج را برگردانده و به مدت سه دقيقه حرارت دهيد.
• سپس گوجه فرنگيها و زيتونهاي خرد شده را روي آن بچينيد و تابه را درون فر كه از قبل گرم كردهايد قرار دهيد و تا زماني كه كاملا كوكو سفت شده و رويه آن كمي قهوهاي رنگ شود، آن را حرارت دهيد.
• كوكوي آماده شده را تا گرم است درون ظرف مورد نظر قرار دهيد و آن را ميل كنيد.
ريحان: 4/1 قاشق چايخوري و پنير پارمسان: 3/1 پيمانه
اين يعني چي؟