آرد، گوشت گوساله، روغن زيتون، رب گوجه فرنگي، سير و پياز، برخي از مواد اصلي تشكيل دهنده اين خوراك خوشمزه هستند.
مواد لازم براي 4 نفر:
آرد: 4/1 پيمانه
گوشت گوساله: يك كيلو، به شكل مكعبهاي 5 سانتيمتري تقسيم شود.
روغن زيتون: 4/1 پيمانه
پياز بزرگ: يك عدد، خلال شود.
رب گوجه فرنگي: نصف پيمانه
آب گوشت: يك پيمانه
پودر آويشن: يك قاشق غذاخوري
هويج بزرگ: سه عدد، درشت خرد شود.
ماكاروني پخته: هنگام سرو
سركه قرمز: نصف پيمانه
سير: سه حبه، خرد شود
طرز تهيه:
• ابتدا آرد، نمك،فلفل و گوشت را خوب با هم مخلوط كنيد.
• سپس يك قاشق از روغن را درون تابه، روي حرارت متوسط گرم كنيد.
• نيمي از گوشتها را درون روغن به مدت 5- 3 دقيقه يا تا زماني كه قهوهاي رنگ شوند، تفت دهيد.
• گوشتها را از درون روغن برداشته و درون آرام پز بريزيد و اين كار را با بقيه گوشتها تكرار كنيد.
• حرارت را كم كرده و مابقي روغن را درون تابه بريزيد و پيازها را به مدت 2 دقيقه و سپس سير را يك دقيقه درون روغن تفت دهيد.
• رب گوجه فرنگي را به تابه اضافه كنيد و يك دقيقه آن را تفت دهيد.
• سركه را به تابه اضافه كنيد و تا زماني كه به نصف برسد آن را بجوشانيد.
• آب گوشت، آويشن و هويجها را به تابه اضافه كنيد و بگذاريد آرام بجوشند تا كمي غليظ شوند.
• سس آماده شده را با قاشق روي گوشتها در آرامپز بريزيد و با هم مخلوط كنيد طوري كه تمام قسمتهاي گوشت آغشته به سس شود.
• درب آرامپز را ببنديد و با حرارت زياد به مدت 4 ساعت و يا با حرارت كم به مدت 6 ساعت آن را بپزيد.
• نمك و فلفل غذا را تنظيم كنيد.
• راگوي آماده شده را روي ماكاروني ريخته و تا سرد نشده ميل كنيد.
جواب دیں