مواد لازم
گوشت چرخ شده: نيم کيلو
پياز: 1 عدد
سير له شده: 1 قاشق چايخوري
پودر فلفل قرمز:کمي
زردچوبه: 1 قاشق مرباخوري
گشنيز خرد شده:1/2 ليوان
سيب زميني:3 عدد
تخم مرغ:3 عدد
پنير پيتزا رنده شده: به مقدار لازم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهيه
پيازها را به صورت خلالي خرد کرده در کمي روغن سرخ کنيد سپس گوشت چرخ کرده را به پياز اضافه کرده و در روغن تفت دهيد تا زماني که آب آن کاملا بخار شود سپس گشنير خرد شده،سير،نمک و فلفل و ادويه را به مواد اضافه کرده هم بزنيد. به گوشت کمي آب اضافه کرده،سر ظرف را گذاشته،بگذاريد گوشت با حرارت ملايم به مدت 1 ساعت بپزد و آب آن تمام شود.
سيب زميني ها را به صورت خلالي خرد کرده در روغن فراوان سرخ کنيد و کنار بگذاريد. نصف از گوشت چرخ کرده را در ظرف پيرکسي ريخته سپس روي آن را با سيب زميني سرخ کرده بپوشانيد سپس نصف باقيمانده از گوشت را روي سيب زميني ها بريزيد. تخم مرغ را در ظرفي شکسته با چنگال هم بزنيد سپس روي تمام سطح گوشت بريزيد.روي تخم مرغ را با پنير پيتزا رنده شده بپوشانيد.
ظرف را در فري که از قبل گرم کرده ايد قرار داده بگذاريد ابتدا با حرارت پايين و درجه حرارت 180 درجه سانتيگراد به مدت 15 دقيقه بپزد. سپس بگذاريد با حرارت بالا و تا زمانيکه پنيرها ذوب شده و روي آن طلايي رنگ شود بپزد. اين غذا را به صورت گرم ميل کنيد.
خوراک گوشت و سيب زميني
مئی 27, 2010 بذریعہ سر آشپز
جواب دیں