* سير ۲ حبه له شده.* پياز ۱عدد متوسط خردشده.* روغن زيتون يک قاشق غذاخوري.* سينه مرغ ۲عدد، پوست کنده و تکه شده.* پودر گشنيز يک و نيم قاشق مرباخوري.* پودر زنجبيل يک قاشق مرباخوري.* پودر زيره سه چهارم قاشق مرباخوري.* پودر هل نصف قاشق مرباخوري.* آرد ذرت ۲ قاشق غذاخوري.* آب يک چهارم ليوان.* ماست کم چرب ۲ ليوان.* نمک و فلفل به ميزان کافي.
* در ظرفي، پياز و سير را در روغن تفت دهيد تا طلايي شود سپس تکه هاي مرغ را اضافه کنيد و تفت دهيد.* آب، پودر گشنيز، زنجبيل، زيره و هل را به پياز اضافه کنيد و به جوش بياوريد. در اين مرحله درجه حرارت را کاهش دهيد و بگذاريد خورش به مدت ۲۰دقيقه بپزد.* پس از اين که آب مرغ کاملا خشک شد، آرد ذرت را در ماست حل و به خورش اضافه کنيد و روي حرارت کم مرتب هم بزنيد تا غليظ شود و طعم آرد ذرت از بين برود. توجه داشته باشيد خورش نبايد به جوش بيايد.* نمک و فلفل به خورش اضافه کنيد و با نان، برنج و يا پاستا سرو کنيد.
جواب دیں