مواد لازم: تخممرغ: 6 عدد/ خرماي بدون هسته: يك پيمانه/ مغز گردو: 10 عدد/ شير: 6 قاشق سوپخوري/ دارچين: يك قاشق مرباخوري سرصاف/ نمك و زردچوبه: به ميزان لازم/ روغن براي سرخ كردن: به ميزان لازم
طرز تهيه: تخممرغها را با نمك ، زردچوبه و شير به حدي مخلوط ميكنيم تا كف كند. سپس خرما را خوب با پشت چنگال (به همراه يك قاشق سوپخوري آبجوش) له ميكنيم و گردوها را نيز در ظرفي جداگانه ريز ميكنيم. مقدار مورد نظر روغن را در يك تابه ميريزيم و حرارت ميدهيم. آنگاه تخممرغها و مواد اضافه شده به آن را درون تابه ميريزيم. كمي كه اين مواد گرفت، خرما و گردوي ريز شده را به همراه دارچين به صورت نواري در وسط مواد ميريزيم و لبههاي لايه زيرين را روي آن قرار ميدهيم. مراقب باشيد رولت پاره يا سوراخ نشود. بعد از سرخ شدن رولت ميشود آن را برش داد.
این املت همان قیساوای ترکی است که ما ان را اکثرا در زمستان درست می کنیم
بسیار لذیذ