گوشت گوسفندي:500 گرم
خلال بادام:250 گرم
زرشک سياه:2 قاشق غذاخوري
پياز:3 عدد
زعفران حل شده در آب:2 قاشق غذاخوري
رب گوجه فرنگي:1 قاشق غذاخوري
زردچوبه:1/2 قاشق مرباخوري
روغن:به ميزان لازم
نمک و فلفل:به ميزان لازم
طرز تهيه
پيازها را خلالي کرده و در روغن کمي تفت دهيد تا طلايي شود.
گوشت را خرد کنيد و به پياز اضافه نموده کمي تفت دهيد سپس زردچوبه را بيفزاييد. مقداري آب بريزيد و به مدت يک ساعت روي حرارت ملايم بگذاريد تا گوشت نيم پز شود.
بادام ها را شسته کمي تفت دهيد تا از حالت خامي درآيد سپس همراه با زعفران به گوشت اضافه کنيد.
رب گوجه فرنگي را در کمي روغن تفت دهيد و با نمک و فلفل به خورش اضافه کنيد;کمي که پخت زرشک را به عنوان ترشي به خورش اضافه کنيد و صبر کنيد تا خورش جا بيفتد.براي پختن گوشت مدت 2 ساعت کافي است
دوست گرامی در دستور این غذا یادتون رفته لیمو عمانی رو هم قید کنید
من خودم کرمانشاهی هستم و این خورش رو میپزم امیدوارم با لیموش بران=تون خوشمزه تر باشه
it is wonderfull.
it is wonderful.