* آب يک چهارم ليوان* شکر يک چهارم ليوان* هندوانه خرد شده بدون دانه ۴ ليوان* ماست غليظ يک ليوان* آب ليمو يک قاشق غذاخوري
* آب و شکر را در ظرف مناسبي بجوشانيد تا شکر کاملا حل شود. سپس بگذاريد خنک شود.* هندوانه را در غذاساز بريزيد تا به صورت پوره در بيايد. پوره را در ظرف بزرگي خالي کرده و به آن ماست و آب ليمو را اضافه و مخلوط کنيد.* مخلوط به دست آمده را از صافي رد کنيد. و در ظرف فلزي کم عمق بريزيد و به مدت ۶ ساعت و يا يک شب کامل در فريزر قرار دهيد. سپس از فريزر در بياوريد و بگذاريد کمي يخ آن باز شود. سپس به تکه هاي کوچک بشکنيد و در غذاساز بريزيد تا نرم و خامه مانند شود.* مي توانيد بلافاصله سرو کنيد و يا اين که دوباره به مدت ۲ ساعت در فريزر قرار دهيد.
جواب دیں