* آرد کيک- يک ليوان * نمک – يک هشتم قاشق مرباخوري * کره سرد- يک سوم ليوان * آب يخ- ۳ تا ۴ قاشق غذاخوري
* آرد کيک- يک سوم ليوان * شکر- يک و يک چهارم ليوان * گردوي خردشده- يک سوم ليوان (در صورت دلخواه) * دارچين- نصف قاشق مرباخوري * جوز هندي- يک چهارم قاشق مرباخوري * ريواس تازه خرد شده- ۴ليوان
* آرد کيک- يک ليوان * شکر- دو سوم ليوان * کره سرد- نصف ليوان
* فر را روي حرارت ۲۰۰درجه سانتي گراد تنظيم کنيد. * يک ليوان آرد و نمک را مخلوط کنيد و يک سوم ليوان کره سرد را با چنگال به آرد اضافه کنيد و هم بزنيد تا به شکل خرده نان درآيد.* آب به اندازه اي اضافه کنيد که خمير خيس شود.* خمير را به شکل توپ درآوريد و روي سطح آغشته به آرد بازکنيد سپس روي قالب مناسب پهن کنيد و محکم به کناره هاي ظرف فشار دهيد خميري که از لبه قالب اضافه آمده را ببريد. * خمير پاي را کنار بگذاريد.* همه مواد داخل پاي را باهم خوب مخلوط کنيد و روي خمير بريزيد.* مواد روي پاي را باهم مخلوط کنيد تا به شکل خرده نان در بيايد، سپس روي پاي بريزيد. * لبه پاي را با کاغذ آلومينيومي بپوشانيد و به مدت يک ساعت تا زماني که روي آن طلايي و مواد داخل آن شروع به جوشيدن کند در فر قرار دهيد.
جواب دیں