مواد لازم:
گوشت مغزران بي استخوان گوسفندي= نيم کيلو
سبزي شامل: جعفري، تره، گشنيز، نعناع و ترخان= 750گرم
تخم مرغ =4–3 عدد
پياز متوسط= 2عدد
ما ست= 1قاشق سوپخوري
جوش شيرين= 1 قاشق چايخوري
نمک و فلفل=به مقدار کافي
طرزتهيه
گوشت را با پياز و دو ليوان آب مي گذاريم با شعله ملايم پخته شود. سبزي خرد شده را به گوشت تقريبا پخته اضافه مي کنيم تا سبزي همراه با گوشت پخته و آب آنها کشيده شود.
مخلوط گوشت و سبزي را پس از کمي خنک شدن چرخ مي کنيم. سپس تخم مرغ، ماست، جوش شيرين، نمک و فلفل را به مايه گوشت اضافه کرده و مايه شامي را خوب ورز مي دهيم تا مايه خاصيت چسبندگي پيدا کند. بعد خمير را به شکل گلوله هاي کوچک درآورده، سپس آنها را در کف دست پهن کرده و در روغن تقريبا زياد سرخ مي کنيم و در ديس مي چينيم و دور ديس را با گوجه فرنگي و سبزيجات تزيين مي کنيم
mamnon aya ba goshteh charkh kardeh nemishe????