سينههاي مرغ را در اين دستور غذايي تا حدي بكوبيد كه تخت شده و ضخامت آنها يكسان شود.
مواد لازم براي تهيه اين خوراك عبارتند از:
برگ اسفناج شسته شده: حدود 350 گرم
نمك و فلفل: به اندازه لازم
آب مرغ: يك چهارم پيمانه
سينه مرغ بدون استخوان: 4 عدد، كوبيده و تخت شوند.
پودر آويشن جهت طعم غذا
گوجه فرنگي بزرگ: يك عدد، خرد شود.
پيازچه: 4 عدد، خرد شود.
روش پخت غذا:
• فر را روي دماي 350 درجه سانتيگراد گرم كنيد. درون يك ظرف نسوز را كمي چرب كرده و اسفناجها را درون آن بچينيد و روي آنها به ميزان لازم نمك و فلفل بپاشيد.
• روي اسفناجها آب مرغ را بريزيد و سپس سينههاي مرغ را روي آنها پخش كنيد.
• روي سينههاي مرغ نمك و فلفل و پودر آويشن بپاشيد.
• روي كل آنها گوجه فرنگي و پيازچهها را پخش كنيد.
• روي ظرف را با كاغذ فويل بپوشانيد و آن را به مدت 25 دقيقه درون فر حرارت داده، فويل را برداشته و 15- 10 دقيقه ديگر آن را حرارت دهيد تا كاملا مرغها بپزند.
• اين غذا مخصوص 4 نفر است.
جواب دیں