مواد لازم
جوجه به وزن 750 گرم تا يک کيلو:يک عدد
روغن زيتون:2 قاشق سوپخوري
آبليمو:2 قاشق سوپخوري
آب پياز رنده شده:1 تا 2 قاشق سوپخوري
نمک و فلفل:به مقدار لا زم
زعفران حل شده در آبجوش:به مقدار لا زم
طرز تهيه:
جوجه را قطعه قطعه کرده استخوان هاي درشت آنرا مي گيريم. روغن زيتون،آبليمو،آب پياز،نمک و فلفل و زعفران را مخلوط کرده جوجه را در اين سس مي خوابانيم و قطعات گوشت را به سيخهاي کوچک(بطول 25 تا 30 سانتيمتر)مي کشيم.تابه چدني را مي گذاريم داغ شود و سيخ هاي کباب را يکي يکي در تابه قرار مي دهيم.هر طرف سيخ که برشته شد آنرا برگردانده سيخ ديگري را مي گذاريم تا تمام کباب ها آماده شود.سيخ ها را در ديس قرار مي دهيم کمي کره روي آن مي گذاريم يا با سس پياز و گوجه فرنگي مصرف مي کنيم.
کباب جوجه تابه ای
جون 24, 2010 بذریعہ سر آشپز
khube.merC
واقعا از سایت شما لذت بردم.بابا ایول
ممنون از لطفتون به زودي تغيير در مديريت و محتواي سايت خواهيد ديد و بهتر نيز خواهد شد