مواد لازم
پنير خامه اي:300 گرم
پنير فتا:300 گرم
کره يا مارگارين نرم شده:1/4 پيمانه
زيتون بدون هسته خرد شده آب گرفته: 2/3 پيمانه
تره يا برگ پيازچه تازه خرد شده: دو قاشق سوپ خوري
گردو يا بادام خرد شده: 1/3 پيمانه
بيسکويت نمکي، سيب خرد شده و نان برشته
طرز تهيه
پنيرها و کره را در يک کاسه بزرگ قرار داده و بگذاريد به دماي اتاق برسند. آنها را با درجه کم همزن برقي مخلوط کنيد تا کاملا نرم و يکنواخت شوند. زيتونها و تره خرد شده را اضافه کرده، بهم بزنيد. روي ظرف را پوشانده و از 4 تا 24 ساعت در يخچال قرار هيد.
مخلوط را به شکل توپ درآورده، روي آن را بپوشانيد و تا زمان سرو در يخچال بگذاريد. براي سرو، توپ را در گردو يا بادام خرد شده بغلطانيد و بگذاريد 15 دقيقه بماند، در صورت تمايل آنرا با جعفري تزئين کنيد. پنير را با انواع بيسکويت و سيب خرد شده سرو کنيد.
جواب دیں