براي تنوري كردن مرغ، ابتدا گريل را با شعله خيلي زياد گرم كنيد، سپس حرارت را پايين آورده و روي حالت متوسط قرار دهيد.
زمان تهيه: 10 دقيقه بهعلاوه 60- 30 دقيقه زمان خواباندن آن
زمان پخت: 30 دقيقه
مواد لازم براي 4 نفر
ماست كم چرب: 150 گرم
سير: 2 حبه، كوبيده شود.
زيره سبز: يك قاشق چايخوري
زردچوبه: يك چهارم قاشق چايخوري
رنگ خوراكي قرمز: دو قطره
سينه مرغ: 4 عدد
براي سس نعنا:
نعناي كاملا خرد شده: يك قاشق غذاخوري
سير خرد شده: يك حبه كوچك
خيار كوچك: يك عدد، به صورت مكعبي و ريز خرد شود.
ماست كم چرب: 150 گرم
آب يك ليمو ترش تازه
نمك و فلفل به اندازه لازم
روغن: مقداري
طرز تهيه:
• درون يك كاسه، ماست، سير، زيره، فلفل، زردچوبه، رنگ خوراكي و نمك و فلفل را با هم مخلوط كنيد.
• سينههاي تميز شده و بدون پوست مرغ را درون مخلوط فوق به مدت 60- 30 دقيقه قرار دهيد و هر چند دقيقه يك بار آنها را برگردانيد.
• براي تهيه سس: نعنا و سير و خيار را درون دستگاه مخلوط كن خوب با هم مخلوط كنيد سپس ماست و در نهايت، آب ليمو و نمك و فلفل را به آن اضافه كرده و كمي ديگر آنها را هم بزنيد .سس آماده شده را تا زمان سرو، درون يخچال قرار دهيد.
• سينههاي مرغ را در ظرفي نسوز قرار داده و روي آن را با برس روغن بماليد.
• مرغ را با حرارت متوسط گريل به مدت 35 – 30 دقيقه بپزيد. گاهي مرغ را برگردانده با بقيه روغن چرب كنيد.
• مرغ تنوري با سس مخصوص ماست و نعنا ميل كنيد.
جواب دیں