مواد لازم براي 4 نفر :
ماهي كولي 1 عدد (در حدود 750 گرم)
شير 5 دسي ليتر
ليمو حلقه شده 2/1 يك ليمو
نمك و فلفل به اندازه لازم
پياز خرد شده 2 عدد كوچك
هويج خرد شده 1 عدد كوچك
جعفري كمي
كره 30 گرم + 30 گرم
آرد 2 قاشق غذاخوري
تخم مرغ آب پز و خرد شده 2 عدد
سيب زميني پوست گرفته و حلقه شده 900 گرم
پنير زرد 4/3 دسي ليتر
نان تست خرد شده 2 قاشق غذاخوري
طرز تهیه :
فر را در 175 درجه گرم كنيد. ماهي را پاك كنيد و سر آن را ببريد. سپس آن را در ظرف مناسبي كه بتوان آن را در فر گذاشت ، بگذاريد. شير ، حلقه هاي ليمو ، نمك و فلفل ، 1 عدد پياز ، هويج و جعفري را اضافه كنيد و 5 دقيقه در فر حرارت دهيد. ظرف ر ا خارج كنيد. استخوان ماهي را جدا كرده و گوشت آن را تكه تكه كنيد. مايع داخل ظرف را از صافي رد كنيد. 30 گرم از كره را آب كنيد و پياز را 3 دقيقه در حرارت بالا در كره تفت دهيد. 30 گرم ديگر از كره را نيز جداگانه آب كنيد. آرد را اضافه كرده و 2 دقيقه در حرارت كم تفت دهيد. مايعي كه از صافي رد كرده ايد به تدريج به ارد اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد تا سس يكدستي به دست آيد. 2 دقيقه ديگر حرارت دهيد تا سس غليظ تر شود. سپس آن را از روي حرارت برداريد. ظرف مناسبي كه بتوان در فر گذاشت انتخاب كنيد. پياز سر خ شده را ته آن ريخته و سپس اين مواد را به ترتيبي روي پيازها بريزيد ، (ماهي ، تخم مرغ ، نيمي از سس ، سيب زميني حلقه شده ، باقي سس و در آخر ، خرده نان ها و پنير). ظرف را به مدت 30 دقيقه در فر گذاشته و سپس غذا را سرو كنيد.
توجه : مي توانيد به جاي ماهي در اين غذا از ميگو نيز استفاده كنيد.
جواب دیں