اين غذارو مي تونيد به عنوان عصرونه استفاده كنيد.
مواد لازم :
آرد سفید الک شده : 2 پیمانه
بکینگ پودر : 4 قاشق چایخوری
نمک : 4/1 قاشق چایخوری
هویج رنده شده : 1 و 2/1 پیمانه
گشنیز تازه خرد شده : 4/1 پیمانه
تخم مرغ : 2 عدد
شیر : 4/3 پیمانه
طرز تهیه :
ابتدا مواد خشک یعنی آرد و بکینگ پودر و نمک را در ظرفی با یکدیگر مخلوط می کنیم ، در ظرفی دیگر و جداگانه هویج رنده شده ، تخم مرغ و گشنیز را کاملا با هم مخلوط کرده و بعد از آن شیر را افزوده و هم می زنیم و در نهایت این مایه را به مواد خشک اضافه کرده وخوب با یکدیگر ترکیب می کنیم ، سپس از مایه باندازه 1 قاشق پر برداشته و در قالب مافین که چرب کرده ایم ریخته( 3/2 قالب باید از مواد پر شود) و در فر از قبل گرم شده با حرارت 190 درجه سانتیگراد به مدت 15 تا 20 دقیقه می گذاریم تا زمانیکه اگر با انگشت روی مافین را فشار دهید مانند فنر برگردد .
جواب دیں